Kampaajiemme ja partureidemme monipuoliset palvelut Lohjalla

Varaa aika!

Lohjan Parturi-Kampaamo Hair Trendissä hiuksesi saavat hellää hoitoa ja tarvitsemansa käsittelyn. Ammattitaitoiset kampaajamme ja parturimme tarjoavat sinulle monipuolisesti kaikki tarvitsemasi hiusalan palvelut hiustenpesuista leikkauksiin ja värjäyksiin.

Kaikki hiustesi hyvinvointiin

Tarjoamme hiustenhoitoa vahvalla ammattitaidolla ja tuoreella, nykypäivän trendit tuntevalla näkemyksellä. Kattaviin parturi-kampaamoalan palveluihimme kuuluu kaikki, mitä hiustesi hyvinvointi edellyttää. Palvelemme niin miehiä, naisia kuin lapsia.

Palvelumme sisältävät:

  • naisten ja miesten hiustenleikkaukset

  • lasten hiustenleikkaukset

  • mallinmuutosleikkaukset

  • pesu ja föönaus

  • hiusten värjäykset ja tyvivärit

  • raidat

  • hiustenpidennykset

  • permanentit

  • arki- ja juhlakampaukset

  • ripsien ja kulmien muotoilut ja värjäykset.

Voit ostaa meiltä myös mukaan ammattilaistasoiset kotihoitotuotteet. Myymiimme tuotesarjoihin kuuluva esimerkiksi American Crew ja Four Reasons.

Hiustenhoitoon kuuluvat säännölliset leikkaukset

Hiukset tarvitsevat säännöllistä leikkausta näyttääkseen hyvältä. Hiusten leikkaus myös antaa koko olemukseen ryhtiä. Onnistunut hiustenleikkaus on korkealaatuinen, sinun piirteisiisi ja yksilölliseen persoonaasi sopiva kokonaisuus, joka toimii myös arjessa parturi-kampaamokäyntien välillä.


Ammattilaisemme löytävät juuri sinulle sopivan ja hyviä puoliasi korostavan mallin, joka istuu päivittäisiin rutiineihisi ja arkeesi. Varaa aika tasokkaaseen hiustenleikkaukseen jo tänään!

Tutustu myös hinnastoomme

Pituutta ja paksuutta hiuksiin

Saat meiltä myös hiustenpidennykset ja tuuhennukset. Teemme Mago-, teippi- ja sinettipidennyksiä. Veloitamme pidennyksistä ja tuuhennuksista 70 €/h. Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon, jossa katsomme yhdessä, millaiset pidennykset tilataan. Palvelu on varattavissa vain liikkeessämme.

Onnistunut hiusväri henkii omaa tyyliäsi

Hiukset voidaan värjätä useilla eri tavoin: koko hiukset yhdellä värillä, raidoittamalla osa hiuksista tai kaikki hiukset tai käyttämällä vaikka useita eri värejä. Oikein valittu hiusväri sopii juuri sinulle ja värimaailmaasi. Se korostaa parhaita ominaisuuksiasi, kertoo kenties hillitystä luonteestasi tai henkii halutessasi räväkkyyttäsi.

Osaavien parturi-kampaajiemme käsissä hiuksesi saavat sinulle sopivan lopputuloksen, johon voit olla tyytyväinen. Kysy lisää väripalveluistamme tai varaa suoraan aika parturi-kampaamostamme Lohjalla.

Kysy lisätietoja